woensdag 3 augustus 2011

Zon, zand en zee

Lieve mensen,

Deze week zag ik bij één van mijn volgers een hele leuk kaart met deze haasjes/konijntje van het thema "zon, zand en zee". Deze plaatjes zijn misschien van rond 2002 van het wel bekende boekje "Aankleedkaarten" van Eline Pellinkhof. Ik liet de volger weten, hoe leuk ik haar kaart vond en dat ik ook weer eens iets hiermee wilde maken.

En jullie zien wel: oude spulletjes van Marianne Design met een Creatable (LR0141 van Petra van Dam). Het stempeltje aan de bovenkant is van Nicole Verkooijen (verkrijgbaar bij Duymelot te Raalte). De letters zijn van het typefont alfabet van Tim Holtz. Ineens realiseerde ik me ook nog dat ik bedeltjes met zon, schelpjes, etc. heb. Ach, als je al ruim 10 jaar freubelt dan heb je ook wat... Soms sta ik versteld van mijn spulletjes. En ik kan er echt geen afstand van doen. Maar wie kent dit probleem niet....

Deze kaart gaat weer naar Zuid Frankrijk (Bidart bij Biarritz) waar onze oudste dochter Laura nog 6 weken stage moet lopen... Bij de receptie komen alle kaarten binnen en allemaal moeten ze door hun bewonderd worden. Zelfs de envelop heb ik bewerkt.

Mensen, ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe.

Veel liefs en hartelijke groeten,
Alma

6 opmerkingen:

Wybrich zei

ze zijn zo leuk die plaatjes, ik heb ze ook nog!
echt een leuke kaart voor Laura!
maar je kunt bijna aftellen, dan is ze weer thuis!!

Anita zei

Ze blijven leuk Alma. Goed bewaren dus al die oudere dingen, je kunt er prachtige creaties mee maken, dat laat je toch maar weer zien.

Gr. Anita

Aleida zei

En die volger vindt het ook een heel mooi kaartje! Het blijft grappig, die plaatjes.
Je gaat hard trouwens, met je volgers!
groetjes,

Nicole Verkooijen zei

Hoi Alma

Wat leuk dat je mijn stempeltje gebruikt hebt op jou mooie kaartje !! Ik voel me zeer zeker heel vereerd, dankjewel ;-)

Liefs Nicole

Anja Zom zei

Ha Alma,

Wat een gigaleuk kaartje zeg!

Groetjes van Anja

hennie zei

Nou ik had een heerlijke dag Alma.
Ik heb een "snipperdag" genomen en ik ben op de fiets gestapt, zonneklep op, overgevaren naar het naastgelegen eiland, naar DOE@DING geweest. Pruimen en jam gebracht bij mijn zieke dochter, zij woont vlakbij de hobbywinkel en in de stromende regen weer naar huis.
Nu genieten van alle blogberichten bij een heerlijke mok thee met eigengemaakte appelboterkoek. Jouw kaartje bewonderen en dit reactievakje volmaken.
Kan een mens zich meer wensen.
Fijne avond toegewenst, groetjes hennie.