dinsdag 2 augustus 2011

De mussen vallen bijna dood van het dak...


Heerlijk het is prachtig zomerweer. En wat zit vrouwtje Westerhof te doen... Kerstkaarten maken. Als mensen hier binnen komen en zien dat ik kerstkaarten aan het maken ben, kijken ze me ongeloofwaardig aan. Ik zie ze denken: is wel helemaal bij... Maar... Laat ze maar denken. Ik ben straks lekker vroeg klaar met de kerstkaarten. Voor mij dit jaar geen stress in de tent!

Ik heb het lieve stempeltje (EC0117) van Eline weer te voorschijn getoverd. In combinatie met de wat oudere Creatables LR0111 (klein bloemetje) LR0128 (grote bloemen), LR0138 (vogel op tak) en LR0152 (cirkel) heb ik basis gelegd voor deze kaart. Ook heb ik een wat ouder (eigenlijk baby bloc) Eline Nursery boy bloc gebruikt. Je ziet dat het prima kan om daar kerstkaarten mee te maken. Hierbij heb ik een lintbloem (FR1115) gebruikt en in het midden van deze bloem en rond de cirkel blauwe strass-steentje (JU0820).

Natuurlijk wens ik iedereen een heerlijk zomerse dag toe en hartelijke groeten,
Alma

5 opmerkingen:

Hannie St zei

Hoi Alma,
ik ben net zo gek hoor, gisteren een kerstkaart gemaakt, vandaag weer één.

Leuk dat je ook een blog bent begonnen.

groetjes, Hannie

anita01 zei

Hej Alma,

Zalig zomertje zo...kom net van het teras en geniet. Nu even bij jou heerlijk kerstkaartjes smullen, groot gelijk en de mooiste producten lekker uit proberen....jij bent er bijna klaar voor hi,hi, kerst 2011...

Warme groetjes,
Anita.

hennie zei

Die wereld van Alma, is zo heerlijk om even binnen te stappen en dan dit enige kaartje te zien.
Gisteren vielen hier de mussen van het dak, maar nu weer heerlijk kuntselweer, het regent al de hele morgen. Wat ga ik dus doen? Jouw voorbeeld volgen.
Lieve groetjes hennie.

Hanny zei

Wat weer een leuke kaart Alma. Ik kan even niets doen, ik moet op onze kleinzoon passen en die heeft het vandaag niet naar zijn zin.

Groetjes Hanny.

Wybrich zei

ondanks dat de mussen bijna dood van het dak vielen.....heb je weer een mooie kaart gemaakt!