dinsdag 31 juli 2012

Laura in Zuid Frankrijk


Lieve allemaal,

Wat heeft het weer lang geduurd, voordat vrouwtje Westerhof weer eens iets laat zien. Van deze en gene kreeg ik al de vraag of ik nog wel kaarten maak. Wat denk je...? Natuurlijk! Sinds januari jl. hebben wij (Marianne Design) een nieuw computersysteem. Alle begin was moeilijk, maar gelukkig heb ik nu een haat-liefde verhouding met dit systeem. De liefde gaat nu meer overheersen dan de haat. Ik kan jullie wel vertellen dat ik nu blij ben met het nieuwe systeem.

Er komen ook zoveel mooie en nieuwe producten uit, zodat ook mijn handen jeuken... Ik ben nog altijd weg van het inkleuren van stempels en dan vooral van Don & Daisy en de Snoesjes.

Sinds eind mei is onze oudste dochter Laura weer in haar lievelingsland: Frankrijk. Ze is daar op de camping aan het werk (receptie) in Torreille-Plage. Dat ligt in de buurt van Perpignan. Wij hebben haar weer weggebracht en zijn daarna doorgereden naar onze lievelingscamping "Les Ranchisses" in LargentiƩre (Ardeche).

Binnenkort zal ik haar weer een pakketje sturen met een tijdschrift of boekje erin. Altijd leuk om post te ontvangen en dan vooral zo'n leuke kaart.

Onlangs vroeg Laura me of ik een kaart naar Christophe en Nuria (de camping eigenaren) wilde sturen. Natuurlijk had Laura over mij "gekletst". Heb een prachtige Holland kaart ernaar toe gestuurd en ze konden niet begrijpen dat deze zelf gemaakt was.

Gisteravond hadden wij knutselclub (een groepje van 4 meiden die om de 14 dagen bij iemand thuis aan de freubel/klets gaan) en voor Yvonne had ik ook een Holland kaart gemaakt. Deze ging naar Amerika en nu vertelde ze me dat die mensen deze kaart wilden inlijsten. Ach, dan hangt er een echte "Alma" aan de muur in De States.

Dit was het dan maar weer voor vandaag. Ik hoop snel weer terug te komen met weer wat nieuws...

Veel liefs en hartelijke groeten,
Alma

5 opmerkingen:

Anita zei

Nou meid dat heeft lang geduurd, dacht ook al dat je gestopt was...hihi!!
Je bent het nog niet verleerd zo te zien, een echte Alma dus.

Gr. Anita

Anja Zom zei

Yehhh daar is ze weer hehe .....

Maar oke zo te lezen ook een heel goed excuus voor je afwezigheid nu kunnen we weer gaan genieten van je kaarten deze is weer super!

Groetjes van Anja

Hanny zei

He he daar is ze weer... ik dacht al waar blijven al die mooie kaarten en een echte Alma in Amerika aan de muur... dat is ook superrrr.

Groetjes Hanny.

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart Alma.

groetjes karin

Wybrich zei

jij kunt gewoon niet stoppen met kaarten maken.....je bent er weer!
en ook nog met een prachtige kaart!