dinsdag 21 augustus 2012

Gerdien


Goedenavond allemaal,

Ja, de afgelopen dagen waren weer goed gevuld. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor hun mooie kaart voor mijn verjaardag. Lekker weer een jaartje erbij - ik zie het altijd als een voorrecht om weer een jaartje ouder te mogen worden.

Naast mijn verjaardag die ik 2x gevierd heb, had ik vorige week een tennistoernooi waar ik de hapjes voor mocht verzorgen. Dus bijna iedere avond, zaterdag en zondag zat ik daar wel een tijdje. Ach, het is één grote familie.

Deze kaart gaat naar Gerdien. Zij is gisteren (maandag 20/8) jarig geweest, maar door al die drukte heb ik haar geen kaart kunnen sturen. Herstel, ik maak nooit kaarten in voren, dus moest ik vanmiddag aan de bak...

Gerdien is één van de oudere dames (84 jaar) van onze tennisvereniging. Zij heeft vroeger op hoog niveau getennist en ze is nog een ster in de techniek. Daar kan ik nog heel wat van leren. Natuurlijk hoop ik ook nog op die leeftijd te mogen en kunnen tennissen.

Het papier is van Marianne Design (Dark Vintage) en ook het mooie vintage plaatje. Momenteel ben ik helemaal in de ban van allemaal leuke blommekes. Kan me daar suf in kopen, want je zult maar eens zonder zitten...

Prettige avond allemaal en tot de volgende keer!

Hartelijke groeten,
Alma

2 opmerkingen: