dinsdag 27 december 2011

Dokter Bernard


Beste allemaal,

De kerstdagen zitten er weer op. Ik hoop dat jullie allemaal fijne en gezellige dagen gehad hebben. Eindelijk geen kerstkaarten meer maken; nu weer gewone kaarten. Heerlijk - hoe leuk ik ook kerstkaarten vind. Maar na maanden "met de kop in de kerst gezeten te hebben", mogen het nu weer verjaardagskaarten of in dit geval een beterschapskaart.

Bij onze tennisvereniging zijn veel wat oudere leden. Tja, dan is de kans snel aanwezig dat er met iemand wat aan de hand is. Ons lid Adri Bakkenes is al tijden in de lappenmand en het gaat nog niet echt lekker met hem. Ach, een kaartje is dan altijd een leuke opsteker.

Enige tijd geleden had ik deze dokter Edwin van Magnolia gezien en was er weg van. Op de KreaDoe heb ik er naar gevraagd. Helaas die was een special van Scorpal in Canada. Gelukkig kon ik hem via Kitty Franken bestellen...

Het lieve ronde stempeltje is van Nicole Verkooijen. Natuurlijk zijn alle vormen van Creatables. De stempel heb ik ingekleurd met de Copic markers, maar de metalen onderdelen van de stetoscoop zijn gekleurd met de metallic Flex markers. Echt "een must have" moet ik zeggen.

Hierbij wens ik iedereen een hele fijne laatste dagen van 2011 toe!

Veel liefs en hartelijke groeten,
Alma

3 opmerkingen:

Wybrich zei

hij is erg leuk je "Dokter Bernard".
en zoals je al zegt, eindelijk geen kerst kaarten meer.......maar voor je het weet is het weer zover en zit je er weer middenin!

Leny Hempen zei

Wat een prachtig mooi kaartje ALMA
Echt super lief.

Gr Leny Hempen

Cathy zei

Heel erg leuke kaart!!!