vrijdag 9 september 2011

Tante Hanne 84 jaar


Beste allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel. De dagen vliegen voorbij. Afgelopen weekend hebben Marianne en ik 2 dagen bij groothandel Kars gezeten. Daar komt van het hele kaarten maken niks van terecht, want iedereen wil weten wat er zoal komt in oktober en november.

Na 2 dagen ratelen in Nederlands, Engels, Duits en soms Frans ben je 's avonds helemaal kapot en heb je geen zin om nog zelf aan de freubel te gaan. Maar goed, gisteravond heb ik een kaart gemaakt voor tante Hanne.

Zij en haar inmiddels overleden man waren vrienden van mijn ouders. Wij waren heel vaak bij hun: feestdagen, weekenden, etc Zij hadden een hotelbedrijf in de Achterhoek en als meisje van 13 jaar mocht ik toen helpen bij het afwassen en daar kreeg ik dan mijn eerste zakcentje. Bij alle rouw- en trouwdagen hoort zij erbij. Dus een kaartje zal ze zeker waarderen.

Het papier komt van Maja Design (Strawberry) en Tilda is van Magnolia. De doily is van Cherry Lynn en de cijfers 84 komen nog uit een alfabet van de "good old" Quickutz. Dat was jaren geleden mijn eerste die-embos apparaat...

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend met hopenlijk mooi weer!

Hartelijke groeten,
Alma

10 opmerkingen:

Wybrich zei

leuk kaartje, mooie ingekleurd met mooie heldere kleuren!
en je good old Quickutz...komt altijd van pas!

Wilma zei

Hallo Alma,
Dat was zoeken naar de doily ☺☺☺ heel MOOI verwerkt op deze PRACHITGE kaart met een hele FLEURIGE Tilda.
Alvast een heel fijn weekend toegewenst.
Liefs Wilma

Conny zei

Hoi Alma,
Wat een prachtig kaartje! En zo mooi ingekleurd.
Groetjes, Conny

Hanny zei

Wat weer een vrolijke kaart Alma.Leuk zo met die cijfers. Ik heb de cricut maar gebruik hem weinig. Heb er op het moment niet zoveel plek voor.
Fijn weekend.

Groetjes Hanny.

Irene zei

Leuk zo'n tante met een hotel waar je altijd een centje kon bij verdienen en fijn dat ze er op haar 84e nog is en van je kaart kan genieten!

Groetjes, Irene

Jenine zei

Je kaartje is weer prachtig Alma, dat papier blijft ook super!!

Heb je zondag wel ff snel gezien, maar was iets te druk om te babbelen ;-) de nieuwe spullen die er weer aankomen zijn in ieder geval super!!

Liefs Jenine

Anja Zom zei

Hoiii Alma,

Wat een leuke kaart zeg en wat een mooie leeftijd 84. Ik had vandaag een 84 jarige dame aan mijn demotafel die nog volop aan de knutsel is en zelfs lekker achter de computer bezig is! Dat is nog eens leuk oud worden kunnen velen een voorbeeld aan nemen zeg.

Groetjes van Anja

hennie zei

Lief van je Alma, wat zul je scoren met deze kaart.
Mijn moeder is ook 84 en aan haar zie ik hoe oud 84 kan zijn. Anja heeft het over een dame van 84 die nog knutselt, daar gaan wij toch ook voor, ik heb al een kaart om mij wat dat betreft aan te moedigen.
lieve groetjes hennie.
p.s. vandaag 2 MD-creaties op mijn blog, kwam zo uit, daar maak ik geen gewoonte van hoor, maar het zijn deelname's aan challenge's en ik was bang dat ik morgen te laat zou zijn.

Aleida zei

Een heel mooi kaartje! En oude spulletjes kunnen nog heel handig en mooi zijn.
groetjes,

anita01 zei

Hai Alma,

Heerlijk z'n tante...wat zal je genoten hebben met je vakantie baantje....hi,hi, zeker hobbyspulletjes voor gekocht ;o)

Je kaart springt eruit, wat een schitterend geheel en zalig op kleur...rood!

Warme groetjes,
Anita